Elfelejtett jelszó
Kérjük adja meg e-mail címét. Majd az e-mailben kapott linkre kattintva megadhatja új jelszavát.
Archívum
Címkék

A tisztújító közgyűlés után pár héttel máris ülésezett az OTEI új elnöksége, ahol fontos kérdésekben döntött a grémium!

img_9385_small.jpg

Az Országos Temetkezési Egyesület és Ipartestület tisztújító közgyűlését követően pár héttel máris megtartotta első ülését az új elnökség Budapesten, a Farkasréti temető rendezvénytermében.

Horváth Józsefnek, az OTEI elnökének javaslatára több személyi kérdésben is döntött az új elnökség. Négy évre, alelnökként újra egyhangúlag bizalmat kapott Dr. Ladocsy Géza és Balogh Károly. A generációváltás szellemében - ismételten egyhangúlag - alelnöki felkérést és megbízást kapott ifj.Dobos János közgazdász, Oroszlány város temetőinek üzemeltetője. A magyar kegyeleti kultúra patinás lapját, a Magyar Temetkezést szintén új tagokkal kiegészített szerkesztőség menedzseli. Az elnökség felhatalmazása alapján a szerkesztőbizottság tagja továbbra is Puskás Béla, a Dél-Dunántúli Temetkezési Egyesület elnöke és Kerekes Sándor sajtókapcsolatokért felelős munkatárs. Új tagként vesz részt a munkában Pölczman Zsolt, az OTEI tagja és Papp Roland, a pécsi köztemető vezetője, az OTEI elnökségének tagja. A szerkesztőbizottság vezetői feladatát változatlanul Varga József, Magyar Temetőfenntartók és Üzemeltetők Egyesületének elnöke látja el.

Az Országos Temetkezési Egyesület és Ipartestület július 4-i ülésén arról is tárgyaltak, hogy Budapesten, a Lurdy Házban október 4-én lesz a Budapesti Temetkezési Intézet (BTI) Zrt. fennállásának centenáriumi ünnepsége, amelynek programkínálatát - a tervek szerint - szakmai konferencia és temetkezési kiállítás is színesíti.