Elfelejtett jelszó
Kérjük adja meg e-mail címét. Majd az e-mailben kapott linkre kattintva megadhatja új jelszavát.
Archívum
Címkék
2022. május 17.

Regisztráció a FIAT IFTA Nemzetközi Temetkezési Konferencia és Kiállításra

corinthia-hotel-ii.jpg

További információk a FIAT-IFTA Nemzetközi Temetkezési Konferenciáról.

Weboldal: https://konferencia.otei.hu/

Itt olvashatóak a fizetési módok (bankkártyás vagy utalásos), a regisztrációs díjak tartalmai (magyar konferencia, nemzetközi konferencia, gálavacsora és zászlóceremónia, hétvégi exkluzív programcsomag), helyszín, időpontok, programok (a programoknál az adott napra kattintva [csütörtök/péntek] megjelenik az adott napi részletes program), COVID és VIS MAIOR szabályzat, térkép stb.

Amennyiben Ön OTEI, a MATESzSz, vagy a MTFE tag, úgy a regisztrációs díj 50%-át visszatérítik Önnek! A kedvezményes ajánlat kizárólag a magyar konferencia regisztrációs díjára vonatkozik.

Kétféle fizetési lehetőséget kínálunk:

Banki átutalás:

Ez esetben nem a https://konferencia.otei.hu felületen kell online regisztrálni, hanem regisztrációs adatlapra van szükség, mely ugyanitt letölthető. A kitöltött regisztrációs adatlapot a fiatifta2022@otei.hu e-mail címre kell megküldeni. A rendezők ezt követően elküldik a számlát a megjelölt e-mail címre, melyet átutalással lehet fizetni.

Bankkártyás fizetés:   

 1. lépés:

Online regisztráció.

Két lehetőség van:

- borítóképen a „Regisztráció”gombra kattintva, 

- oldal közepe körül „Online regisztráció” gombra kattintva.

(a kettő közül bármelyik választható, ugyanoda fog irányítani)

    2. lépés:

A regisztráció gombra kattintvamegjelenik egy új oldal, ahol bal oldalon fel van sorolva 7 db választható lehetőség (programok, konferenciák). Érdemes végiggörgetni.  Ki kell választani a regisztráló számára megfelelő „csomagot”, úgy, hogy a „választónégyzetben” található kis nyílra kattintva kiválasztja a megfelelő számot(ha semmit nem választ, úgy mindenhol a „0” érték látható). 

Sikeres választás esetén megjelenik jobb oldalon a választott  csomag a „Kosarad tartalma”-ban, a fizetendő összeggel együtt.

(A „Kosár”-bóltörölhető a választott csomag, a csomag mellett a szürke X-re kattintva vagy bal oldalon visszaállítva a kis nyíllal az adott „csomag” mellett az értéket 0-ra.)

Több csomag is a kosárba tehető.

Miután kiválasztotta a regisztráló a szükséges csomago(ka)t, a zöld „Fizetés” gombra kattint.

    3. lépés:

Adatok megadása+bankkártyás fizetés.

Fizetés gombra kattintva feljön egy oldal, ahol a kért adatokat értelemszerűen be kell írni (amennyiben cégként vásárol, Számlázási adatoknál négyzetet jelölni), majd bepipálni az „Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.”sor előtti négyzetet is.

    4. lépés

Sikeres bankkártyás fizetést követően emailben érkezik a céges számla, rajta megjelölve a vásárolt szolgáltatás(ok). Szintén e-mailben érkezik a belépőjegy, rajta egy QR kód, ami azért fontos, mert a helyszínen a beléptető személyzet ezen kód leolvasásával tudja a jegyet érvényesíteni.