Elfelejtett jelszó
Kérjük adja meg e-mail címét. Majd az e-mailben kapott linkre kattintva megadhatja új jelszavát.
Archívum
Címkék
2023. szeptember 08.

2023. szeptember 9-én immár VI. alkalommal rendezi meg Nyíregyházán a Sírásó Versenyt

image002.png

IDÉN IS SÍRÁSÓ VERSENY

A Magyarországi Temetőfenntartók és Üzemeltetők Egyesülete (MTFE) 2023. szeptember 9-én immár VI. alkalommal rendezi meg Nyíregyházán a Sírásó Versenyt. Ez a verseny a szakma kiemelkedő eseménye, mely két fontos jubileumi eseménnyel is kiegészül: az MTFE 25 éves, míg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Temetkezés 70 éves működésének évfordulóit is ünnepeljük, így a verseny és a hozzá kapcsolódó ünnepi események egy komplex rendezvénysorozatot alkotnak.

A Magyarországi Temetőfenntartók és Üzemeltetők Egyesülete (MTFE) 2023. szeptember 9-én immár VI. alkalommal rendezi meg Nyíregyházán a Sírásó Versenyt.
Ez a verseny a szakma kiemelkedő eseménye, mely két fontos jubileumi eseménnyel is kiegészül: az MTFE 25 éves, míg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Temetkezés 70 éves működésének évfordulóit is ünnepeljük, így a verseny és a hozzá kapcsolódó ünnepi események egy komplex rendezvénysorozatot alkotnak.

Találkozzunk 2023. szeptember 9-én, szombaton 9.00 órától a Nyíregyházi Északi Temetőben (Nyíregyháza, Pazonyi tér 5.), várunk szeretettel!


További információ:
https://www.mtfe.hu/bejegyzesek/2023-szeptember-9-en-tartjuk-a-vi-mtfe-siraso-versenyt-52

sírásó verseny